Wednesday, April 11, 2007

Tillbaka till jobbet



Denna T-shirt fick min chef i födelsedagspresent. Han har jobbat i 20 år inom handläggning och utredning i missbruksärenden på socialförvaltningen, så vi tänkte att det var dags att lätta upp allvaret lite. T-shirten blev mycket uppskattad. Tror vi.

8 comments:

Kattis said...

Hur funkar förresten bilen? Och hur går det med Bonken, är han övergiven nu?

Katarina Bildström said...

Bonken är fastkedjad vid mitt handfat för tillfället. Jag älskar honom djupt och var livrädd för att han skulle bli stulen under påskledigheten. Hans cykelkedja måste smörjas och strax blir det cykelträning. :)

Bilen fungerar alldeles utmärkt. Fastligt vad lat man blir med en finbil. :P

David said...

strålande! jag hoppas att chefen har på sig tröjan nästa gång det blir möte i socialnämnden:)

Katarina Bildström said...

Han kommer att använda den på nästa ärendedragning, då är ca 35 pers närvarande, i alla fall. Han är coolast. :)

Kattis said...

Hahaha vem skulle skäla Bonken ifrån lägenheten då? Eftersom du har den fastkedjad inne menar jag :) Jag ser framemot att själv köpa en finbil och bli attack-lat :D

Katarina Bildström said...

Jag bor troligen i den absolut osäkraste lägenheten som finns i Enköping. Det är en lägenhet i Enköpings osäkraste område med knark och kriminalitet, och så är det ursprungligen en handikapplägenhet som ligger lägre än alla andra lägenheter. Det vill säga: Mina fönster står i midjehöjd på alla som står utanför. Det är nog hiskeligt lätt att titta in i lägenheten, och är man påverkad av droger och sugen på pengar så är det nog frestande att krossa en ruta och helt sonika kliva in. Särskilt om lägenheten verkar vara tom på helger och ledigheter... så jag kedjar fast det enda jag har av värde där. Bonken.

Linda said...

Tjohoo Katta! Söker man på fallskärm och Katarina på nätet måste man ju bara hamna rätt, eller hur? Försökte hitta nån slags e-postadress eller liknande, men enda sättet att få föra sin talan tycktes vara att registrera sig här, så I'll give it a try!
Härligt att läsa dina bloggar igen, de är en riktig energikick.
Sköt om dig, bruden! Kramar från din själsfrände i norr ;)

Katarina Bildström said...

Nämen Linda!? Min demonsyster?!? Läser du det här meddelandet trots att jag skriver det så sent!? Skriv en rad till och säg hur jag kan få tag på dig via mail...!

jag går att nå på katarina.bildstrom@enkoping.se bara att skriva!