Wednesday, October 15, 2008

Digitalt reportage

Ja mamma. Jo, det är sant. Jag är med i tidningen. Om du vill läsa det så måste du klicka på länken! Klicka på den två gånger med vänster musknapp. Ring mig om det inte fungerar.

Klicka här!


.

7 comments:

Kattis said...

Coolt! High five!

hanna said...

Hej!
Såg artikeln idag i Arbetarbladet och blev genast intresserad. Jag bor i Gävle.

Cykling är favoriten men brukar även springa och spinna ibland. Jag är inte vältränad direkt men triathlon verkar roligt att testa på. Kostar det att delta?
Kan man få testa på att vara med under en träning eller tränar man ensam och kör endast tävlingar?
Jag är inte direkt en tävlingmänniska men gillar att det är en blandning av 3 grenar så man inte tröttnar. Verkar som en härlig kombination av träning helt enkelt :)

//Hanna Åkerlund. (du kan svara till min blogg www.harryhanna.blogg.se om du vill :)

Katarina Bildström said...

VÄlkommen hanna! Jag hör SJÄLVKLART av mig!!

Unknown said...

Hej Katarina!
Jag såg också artikeln i tidningen idag. Roligt att det äntligen finns en triathlonklubb här i Gävle. Jag har tränat och tävlat lite triathlon förut och är intresserad att ta upp den träningen igen på lagom nivå. Jag kommer vara bortrest till mitten på november.. men efter det är jag gärna med och tränar lite.
/Sofia

Catrine said...

Hej Katarina!

Såg med glädje artikeln i onsdagens tidning. Har tidigare under sommaren kollat efter triathlonklubbar i närheten utan att lyckas, men nu ser det äntligen ut att bli en i Gävle. Har inga egentliga erfarenheter av sporten. Har idrottat hela mitt (jag är idag 17 år) liv, men hållt mig till boll och lagsporterna. Det senaste året har jag övergått till egen individuell träning av olika anledningar, har tränat mestadels löpning. Skaffade mig också en racer i våras helt utan tidigare erfarenheter eller intresse och började cykla lite smått. Dessutom köpte jag mig ett badhuskort på Parkbadet i Sandviken (där jag bor) och har sedan Augusti simmat nån gång i veckan. Det där med att crawla har jag inte riktigt fått något kläm på, fast har heller inte gjort några ordentliga försök.

Det jag undrar är lite hur du kom igång som triathlet, fick du någon hjälp? Hur tränar du och hur ofta av varje gren? Tränar du själv? Har du någon tränare? Finns det några gemensamma träningar för triathleter? Det jag känner är att jag behöver hjälp med träningen, främst simning som jag ligger långt efter med, det är ju till stor del en tekniksport. Skulle också vara kul att få nån träningskompis, har ingen i min omkrets med samma intresse..

Är väldigt tacksam för svar!
Du kan svara till Striidh@hotmail.com

Katarina Bildström said...

Underbart! Tre brudar! Ni får mer information inom kort!! Underbart...!

Unknown said...

Hej Igen!

Nu är jag hemma efter 3 veckors semester, redo att komma igång med triathlon-träning igen.

Hur ser det ut med dina träningstider. Hade varit roligt att följa med på ett pass om det går bra.

Hälsningar Sofia