Friday, October 24, 2008

Jag har missat något

Jag kom på en tanke där ute i skogen, någonstans i mörkret där ute, när jag glodde som värst på en liksom blåvit ögonreflex som skilde sig från de gula ögonreflexerna jag såg tidigare, just då kom jag på en sak.

Jag höll kvar den tanken i huvudet men den tanken blev bortskuffad en stund när jag insåg att de blåvita ögonreflexerna aldrig såg ut att blinka. Det var mörkt och kallt ute och löven var blöta och bruna och inte alls sådana där fina färglada mysigt prasslande höstlöv.

Då återkom tanken igen. Jag sparkade till en kotte på vägen och Kiara nosade runt på marken i hopp om att finna lite intressant hundkiss att analysera.

Japp.

Nu är den tillbaka igen.

Tanken.

Tanken om att jag kanske borde omge mig med lite fler vänner. Alltså vänner som inte glor på mig med konstiga ögonreflexer och som jag inte kan artbestämma. Jag har bestämt mig att min kollega Malin passar in på ovanstående beskrivning. Hon glor sällan på mig, om jag inte råkat säga något väldigt VÄLDIGT konstigt, och hon går defintivt att artbestämma.

Jag ska börja socialisera mig mer. Eller som Malin uttryckte det. "Du skulle behöva ett nytt linne och hjälp med att tejpa fast tuttarna så går vi ut på krogen sedan."

Tejpar man tuttar?


Vadharjagmissat?


.

5 comments:

Tasha said...

Tejpar tuttar gör man när man har rätt små tuttar och vill ha lite klyfta samtidit som man har en rygglös klänning så att man inte kan ha pushup.

Kattis said...

vill du ha danssälskap är jag alltid på. Jag förespråkar hellre bh- löst än tejpat.

Pompom said...

Men om du går på krogen riskerar du att hitta ganska många exemplar som stirrar på dig med underlig blick och definitivt är svåra att artbestämma. Ju närmare sista beställningen desto större artflora. Eller om det heter artfauna då.

bara jag :) said...

Å jag tycker du duger bra utan tejp :-)

Malin said...

Tejpade tuttar? Nej men hur långt får det gå egentligen. Fast det är ju var och ens val! Det här kanske jag måste blogga lite om.