Monday, November 24, 2008

Hej då, Linus

Råttan Linus infektion spred sig upp till hjärnan och han började tappa balansen och röra sig underligt. Det fanns inte så mycket kvar att göra. Han fick en spruta av veterinären. Han klättrade djupt in i famnen på mig innan han gav upp.

Hej då, Linus.

Världen blev plötsligt en lite tråkigare plats...










9 comments:

Kattis said...

Finaste Linus! Jag lider med dig som inte får ha honom kvar.

bara jag :) said...

Ååå... Tårar i ögonen... Linus har nu sällskap av alla mina råttor, tänker på dem ibland. Kram

christers said...

Tråkigt Katta! Vet hur det känns...
Nu finns bara uppför!

Tasha said...

Nä, vad otroligt tråkigt. Det är det enda problemet med smådjur. Även deras liv är korta.
*kram*

C said...

Åh, stackars dig! Jag får tårar i ögonen här framför datorn. Stackars stackars Linus och Katta! Det är för hemskt när djur dör.

Katarina Bildström said...

Tack alla! Det var en tuff natt. Riktigt tuff natt. Jag har inte riktigt smält att han är borta. Buren står kvar och vatten är fortfarande i vattenskålen... usch får plocka bort det där när jag är redo. Stackars Linus.

Malin said...

Åh, lilla Linus, den fina råttan. Vad tråkigt Katarina! :( Kram.

SvBG said...

Tråkigt höra! *kramar om*

nbde2020 said...

I detta avseende fake audemars piguet är F-You-klockor en speciell smak av synlig konsumtion, men bara för en nischpublik av andra människor som är rika på nyanserad fake panerai klockkunskap. För dem som känner igen F-You-klockan är meddelandet att du påtagligt spenderade pengar på en ödmjuk produkt ... och kanske fake hublot att du är lite stolt över det faktum. Rolex gör, när den vill, mycket effektiva F-You-klockor. Låt oss titta på deras senaste för 2019 eftersom Rolex fake seiko har en underbar modern historia när det gäller att producera utvalda produkter som skickar mycket specifika meddelanden till fake rolex andra klockälskare.